FORSENDELSE
Vi sender alle vores produkter med GLS til pakkeshops nær dig. Leveringstiden er på 3-4 hverdage fra dit produkt er indleveret til forsendelse. Du har mulighed for at følge din pakke via et trackingnummer, fra pakken er sendt afsted til den er leveret. Har du bestilt en hasteordre sender vi med GLS eller PostNord.
Du har også mulighed for at vælge afhentning i vores studio på Samsøgade i Aarhus.
 
RETURRET
Hvis du har fortrudt dit køb har du 14 dages fuld returret fra den dag du har modtaget din ordre. Er der gået mere end 14 dage fra du har modtaget din ordre, kan vi desværre ikke give pengene tilbage.
Ved hasteordrer tilbagebetales hastegebyr samt ekspress fragt ikke.
  
SÅDAN RETURNERER DU EN VARE
Send en mail til info@mettebjergstudio.com med emnet: "Returnering" samt ordrenummeret på dit køb. Vær opmærksom på at du selv er ansvarlig for omkostningerne i forbindelse med returneringen, medmindre din returnering er et resultat af vores fejl. Vi afhenter ikke returneringer i pakkeshops eller lignende, hvorfor din returnering skal sendes til os direkte. Vi råder til at sende returneringen med et trackingnummer eller at tilkøbe forsendelsesforsikring, da vi ellers ikke kan garantere at vi modtager din returnering.
Returneringen skal sendes til:
Mette Bjerg Studio, Samsøgade 31, kl., 8000 Aarhus C
Så snart vi har modtaget din returnering vil vi refundere dit køb. For at være berettiget til en refundering, skal produktet være ubrugt og i samme tilstand som du modtog det i.
Husk altid at give os besked indenfor 8 dage fra du modtager din ordre, hvis varen er defekt eller beskadiget, på mail mette@mettebjergstudio.com. 
 
SKADER, FEJL ELLER MANGLER
Du bør bese dit køb så snart du modtager pakken for at tjekke for eventuelle skader, fejl eller mangler. Kontakt os indenfor 8 dage fra du har modtaget din ordre på mette@mettebjergstudio.com.